Ticketinfo


Op dit moment is onze online ticketshop gesloten.


Op deze website koop je de (voorverkoop) entreetickets, de online voorverkoop loopt door tot en met het evenement. 

In onderstaande tabel vind je de verschillende tickets en bijbehorende prijzen in de voorverkoop en aan de kassa ter plaatse terug.


DAGTICKETS
online voorverkoopaan de kassa

Volwassene

€ 12,50€ 15,-

Kind 

(10 t/m 16 jaar)

€ 10,-€ 10,-

Kind (t/m 9 jaar)

gratisgratis

KLIK HIER OM JE TICKETS TE BESTELLEN!


  • PARKEREN. MECC Maastricht beschikt over ruime parkeerfaciliteiten rondom het gebouw. De eerste 30 minuten parkeert u gratis. Tussen de 30-60 minuten dan betaalt u  €3,-, tussen de 60-120 minuten €6,-, tussen de 120-180 minuten €9,-. Parkeert u langer dan 180 minuten, dan kost het €12,-. Parkeerkaarten zijn niet in de online voorverkoop te bestellen.
  • KORTINGSCODE VETERAAN. Met de code VETERAAN kun je in de online ticketshop tickets bestellen met 50% korting. Het gaat hier om het dagticket volwassene. Vul in het vakje "actiecode" VETERAAN in en klik op toevoegen, de korting wordt dan meteen verrekend. Let op! De korting is alleen geldig in de online voorverkoop en op vertoon van je veteranen/postactievenpas ter plaatse.
  • KORTINGSCODE DEFENSIE. Met de code DEFENSIE kun je in de online ticketshop tickets bestellen met 50% korting. Het gaat hier om het dagticket volwassene. Vul in het vakje "actiecode" DEFENSIE in en klik op toevoegen, de korting wordt dan meteen verrekend. Let op! De korting is alleen geldig in de online voorverkoop en op vertoon van je Defensiepas ter plaatse.
  • Heb je een DIENSTSLACHTOFFERPAS? Dan kun je met de VETERAAN in de online ticketshop tickets bestellen met 50% korting. Het gaat hier om het dagticket volwassene. Vul in het vakje "actiecode" VETERAAN in en klik op toevoegen, de korting wordt dan meteen verrekend. Let op! De korting is alleen geldig in de online voorverkoop en op vertoon van je diensslachtofferpas ter plaatse.
  • Er wordt over het totaalbedrag van je bestelling 2% aan servicekosten in rekening gebracht. Er worden verder geen kosten in rekening gebracht voor bank-, ticket- en verzendkosten.
  • Honden (met uitzondering van hulphonden), katten en andere huisdieren worden niet toegelaten, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders bepaald.
  • Ben je lid van een club? Clubleden hebben speciale voordelen, informeer ernaar bij je club.