ARMY FASHION SHOW

ARMY FASHION SHOW

Tijdens de International Army Show zal er op de podia een ware 40s, 50s en Army fashion show te bewonderen zijn.
Hier zal je verschillende kledingstukken en accessoires kunnen bewonderen die op de catwalk door de Army Models gepresenteerd worden. Kom genieten van al het moois in een ware Army Show sfeer!

Gepresenteerd door DJ D Day himself
Met trots kondigen wij aan dat DJ D Day de Army Fashion Show zal presenteren. Tevens zal DJ D Day u entertainen met zijn retro platenspelers en een ferme mobiele geluidsinstallatie. De 'Disc Jockey' zelf zal ook in een echt USO uniform te herkennen zijn en zal zijn platencollectie uit de jaren 30 tot en met 50 u graag ter oren brengen!

Veteranen Shop
Tijdens de Army Fashion Show zal de Army Models verschillende gespecialiseerde Items en producten, gemaakt en geleverd door veteranen in Samenwerking met de Veteranenshop presenteren.

Veteran Girl
Veteran Girl is een kleding en accessoires merk bedacht exclusief door en voor vrouwelijke veteranen die op uitzending zijn geweest. De visie achter Veteran Girl is dat de branding een erkenning en middel is om vrouwelijke veteranen aan elkaar zichtbaar te maken in de burgermaatschappij. Veteran Girl is sinds kort van start gegaan met een kleding en accessoires lijn, Deze zullen zij in samenwerking met de Army Models aan u op de Army Fashion Show presenteren.

En met medewerking van 479vintage.com en Eva's Appels

Beste via onderstaande link je entreetickets en mis de Army Fashion Show niet!

Bestel hier je tickets met korting!