Priest van WW2 Armor naar Maastricht

Priest van WW2 Armor naar Maastricht

Kom in het weekend van 20 en 21 januari naar de International Army Show in het Mecc Maastricht. Binnen vind je op 20.000m2 o.a. een militaria beurs, veteranen area, meet & greets, re enactment, tank area en de meest bijzondere legervoertuigen waaronder ook deze unieke volledig gerestaureerde Priest M7B1 "Kohen" van WW2!

WW2 Armor is een groep mensen die actief is met het in stand houden van WO2 voertuigen en bestaat uit diverse units zoals de 2nd Armored Division’s 82nd Reconnaissance Battalion, de 2nd Armored Division’s 66th Armor Regiment, de 2nd Armored Division’s 78th Armored Field Artillery Battalion, en de 702nd and 704th Tank Destroyer Battalions.

Hun laatste aanwinst is de M7B1 Howitzer Motor Carriage (HMC) Priest – “KOHEN”. Dit is een volledig gerestaureerd voertuig, uitgevoerd door Baiv.. De Priest zal gepresenteerd worden tijdens de International Army Show Winter Edition in een winterse diorama. Na de show zal de Priest naar de USA worden gebracht en een plaats vinden in de collectie van WW2 Armor.

Wees slim en bestel je tickets online om nog te profiteren van de online voorverkoop korting! Klik HIER voor meer nieuws of klik op de button onder de video voor tickets met korting!


Meer over de Priest vind je HIER.

Bestel hier je tickets met korting!