locatie - MECC Maastricht


adres
Adres MECC Maastricht:
Forum 100, 6229 GV Maastricht

MECC Maastricht is gastvrij en servicegericht. Het MECC is gespecialiseerd in het organiseren van (inter)nationale congressen, beurzen en evenementen. Vorig jaar is het MECC uitgeroepen tot beste congreslocatie van Nederland. Opdrachtgevers waarderen de organisatiekracht, professionaliteit, loyaliteit, flexibiliteit, het hoge 24/7 serviceniveau en de hightech faciliteiten. Al bijna 30 jaar lang. 

MECC Maastricht
Routebeschrijving
Verbeterde bereikbaarheid
Met de ingebruikname van de Koning Willem Alexandertunnel is MECC Maastricht nog beter bereikbaar.

Vanuit de richting Amsterdam-Eindhoven:
Direct bij het naderen van Maastricht volgt u het ANWB-bord Liège Maastricht-Zuid om het MECC te bereiken. Na de tunnel volgt u de ANWB-borden waarop MECC is aangegeven en neemt u afrit 55 (Randwyck-MECC).

Vanuit de richting Luik:
Neem de afrit 56 (Gronsveld-MECC). Vervolgens volgt u de ANWB-borden met de vermelding MECC. Deze wijzen u de weg tot aan de parkeerterreinen van MECC Maastricht.

Parkings:
MECC beschikt over een grote parkeercapaciteit op 8 openlucht terreinen en een overdekte parkeergarage. Alle parkeerplaatsen liggen op loopafstand van de ingang. Het parkeertarief voor de parkeervoorzieningen van MECC Maastricht bedraagt 3 euro per (aangebroken) uur, met een maximum van 12 euro per 24 uur.
Maastricht Booking Service (MBS), onderdeel van MECC Maastricht, helpt u bij het vinden en het boeken van het juiste hotel.

-grote aantallen kamers in optie bij diverse hotels;
-speciaal ontworpen on-line reserveringssysteem;
-goede kennis van de hotelsituatie in Maastricht;
-preferred partners die u kunnen adviseren op het gebied van vluchten, vervoer en  partnerprogramma's.
-Hotels in de directe omgeving
Direct naast MECC Maastricht bevindt zich NH Hotel Maastricht (****) met 275 kamers. Dit hotel biedt alle faciliteiten voor een comfortabele overnachting. Daarnaast beschikt Maastricht over ruim 2.500 kamers in charmante hotels met twee tot vijf sterren.


Ook voor uw zakelijke reis
MBS zorgt ervoor dat uw zakelijke reis naar Maastricht zo aangenaam mogelijk verloopt.  MBS werkt samen met gespecialiseerde vervoersmaatschappijen die reizen in de ruimste zin van het woord faciliteren; van taxi tot touringcar, van zakenreis tot VIP-vervoer.